Jørgensen & Dahl A/S
Danmark
0

Forsikring

Forsikring af din båd 

Det er ikke lovpligtigt, men bestemt en god idé, at forsikre din nye båd.

Bådforsikringen består typisk af en ansvarsforsikring, som dækker den skade, du måtte forvolde på andre, og en kaskoforsikring, som dækker ved skade på din egen båd, f.eks. ved tyveri, grundstødning eller havari. En god forsikring er en kombination af en fornuftig pris og en hurtig, smertefri skadebehandling, som hurtigt får dig på vandet igen. Prisen kender du som regel på forhånd; servicen stifter du først bekendtskab med efter skaden. 

M-Centrene har mange års erfaring i reparation af forsikringsskader og har på den baggrund valgt Yacht-Pool Danmark som forsikringspartner.

Yacht-Pool Danmark står for:

Faste lave priser, klare aftaler og hurtig seriøs service. Når du får en skade, koster det dig din selvrisiko – hverken mere eller mindre.
Yacht-Pool Danmark giver særlige rabatter på forsikring af vore produkter.

Under hver bådmodel finder du prisen på forsikring hos Yacht-Pool Danmark. Prisen omfatter i alle tilfælde kaskoforsikring, ansvarsforsikring og den lovpligtige statsafgift, men kan variere en smule afhængig af motorstørrelse og forsikringssum. Dit M-Center har en komplet prisliste, som viser den eksakte pris på alle motor- og bådkombinationer. 

Dit autoriserede M-Center klarer gerne det praktiske omkring forsikringstegning i forbindelse med dit bådkøb.

Læs mere om Yacht-Pool Danmark på: www.yacht-pool.dk